Sunday, July 15, 2012

Pimp my ride, del 3

Vaikka autossa olisi kuinka takuu ja myyjä parasta kaveria, niin turha kuvitella että ilmapiiri olisi samanlainen kun autoa viedään takaisin korjattavaksi.

"Se on kato vanha auto"

"Joo, me tiedetään, siksi me ostettiin se liikkeestä kun siihen tuli se takuu"

"Joo mut kytkin on kuluva osa, sen kuulukin olla vähän paskana noin vanhassa autossa"

Totta, kytkin on kuluva osa, ja mikäli ongelma olisi johtunut kuluneista kytkinlevyistä, nielisin tappioni kiukuttelematta. Se taas, että poljin jää pohjaan kiinni on vähän eri juttu. Mä oon meinaan edellisellä pakulla ajanu kytkinlevyt loppuun ja tiedän kyllä miltä sellasella autolla tuntuu ajella.

Ja jos tätä nyt haluaa enemmänkin miettiä, niin kun liike antaa myydessä lapun käteen jossa sanotaan että kytkin on normaalissa kunnossa ja auton pitää olla liikenneturvallinen takuuajan, niin luulis että toi olisi aika selvä tapaus.

Siitä huolimatta aika monta päivää sai vääntää, eikä liikkeen puolelta asiaan tullut oikein minkäänlaista vastausta ennen kuin sanoin että soitan seuraavaksi kuluttaja-asiamiehelle ja jatketaan keskustelua sitä kautta.

Seuraavana aamuna ne runkut soitti takas, ja lupas hoitaa homman. Tosin uutta kytkintähän ne ei tietenkään laittaisi, vaan lupasi etsiä jostain jonkun loppuun ajetun, ihan vaan vittuillakseen. Hyvä puoli tässä oli kuitenkin se, että nyt ne alkoi olla neuvottelutuulella ja saatiin Poitsu takaisin liikenteeseen.

Tässä meni kuitenkin paljon arvokasta pimppausaikaa, ensimmäinen pidempi reissu oli uhkaavasti lähestymässä.

No, ehdinpä sentään jotain rakentaa.


 Lattiaa asentamassa


 Ammattilaisen tuntee ammattilaisen työkaluista


 Anu liekeissä uudesta lattiasta


 Meikä poras kattoon reiän!


 Ja toisen vähän isomman


 Sahaaminen on tarkkaa hommaa


 Päivän ylläri, pellin ja kattovanerin reiät osu kohdalleen!


Vähän silkkaria reunoihin jos vaikka pysyis vesi ulkona


 Päätettiin ostaa flektillä varustettu kattoluukku. Hinta on suolasempi, mutta ainakin lyhyen testailun perusteella ihan hemmetin hyvä. Imee hyvin pekonikäryt pihalle ja tarvittaessa flektin suunnan voi vaihtaa jolloin sisälle puskee raitista ilmaa. Keittiökaappi alkaa muodostua


Tiskiallas/kaasuhella-kombo


 Sisältä löytyy tän näköinen vesiviritelmä. 20 litraiset vesisäiliöt tuntuu kyllä vähän turhan pieniltä


 hengailutilaan mahtuu istuskelemaan neljä mukavasti


Pöytä laskeutuu alas sängyksi. Pituutta 200cm, jalkopäästä 110 cm leveä, toisesta päästä 120 cm. Vähän lusikassa joutuu nukkumaan, mutta sehän voi seurasta riippuen olla ihan kivaakin.