Tuesday, March 6, 2012

PWS, Pool Water Solo

DWS kisat uimahallissa ei kuulostanut yhtään huonolta idealta. Siitä huolimatta olin aika epäuskoinen tapahtuman toteutumisesta. Tollasen kisan järjestäminen ei oo ilmaista, varsinkaan kun lähtötilanne oli se, ettei ollut seinää, ei otteita, eikä oikein mitään muutakaan kuin kova into saada kisat pystyyn.

No, joskus se kova into riittää.


Kuinka monta ruotsalaista tarvitaan venerilevyn nostoon?


 Siihen nähden että seinän pystytyksestä vastasi korkeanpaikantöihin erikoistunut yritys, mä olin vähän yllättynyt että levyt piti aina kastella ennen seinällä nostoa.


 No tän nyt tietää tyhmempikin miten tässä käy


Joskus on tullut paremmallakin hapella rakennettua reittejä. Ruosissa jäytää influenssa-aalto, mikä piti huolen, että Speedomiehenkin koneessa oli perus 39 asteen lämmöt.


 Noni, kisat käyntiin


 Esikiipeilijä otti esimerkilliset pannut


 Marcus vääntää


 Lovisa toppasi naisten karsintareitin


 Oli lamppua ja savua, ison maailman meininkiä


 Boulderkisojen voittaja Lynn oli vahvoilla naisten finaalissa, ja veti kovimmat pisteet ennen Lovisaa


 Sen verran Lollolle taisi jäädä hampaankoloon boulderkisoista että veti muuvin pidemmälle


Seinä ei ollut korkea, joten kisoihin haettiin jännitystä matalasta vedestä. Tärkeää olikin pudota kaikki raajat levällään, ettei osu pohjaan.


Tuomaristo. Näiden kavereiden vastuulla oli laskea pisteet ja ottaa aikaa. Näin jälkikäteen mä en ihmettele ollenkaan että miesten finaalin jälkeen päädyttiin vielä superfinaaliin.


 Urban lipsahtaa vikasta otteesta ja joutuu tyytymään kakkostilaan.


 Naisten top-3


 Miesten top-3


 Voittajat saivat palkinnoksi hienot pädit! Tämä ei harmita ollenkaan kakkoseksi tullutta Urbania, sillä hän sai palkinnoksi huomaamattomalla Utebutikenin logolla varustetun kivan paidan