Sunday, April 11, 2010

Isklättringsäsong över

Jääkausi taitaa olla viimeinkin ohi. Lunta on hemmetisti joka paikassa, mutta kadut ja kalliot kuivina. No, Niemisel nyt valuttaa ainakin seuraavan kuukauden, mutta muuten paikat alkaa olla pelikunnossa.

Jostain järjettömästä syystä mulla iski hirveä jääkiipeilyvimma päälle juuri kun kausi loppui. Uudet hakut lähti ostoslistalle (kyllä, paremmilla hakuilla olis Pelarenit sun muut puikot juostu ylös) ja lisäksi tuli hirveä hinku tehdä erilaisia treeniohjelmia kesälle, että olis sitten syksyllä iskussa hakkujen kanssa. Ja kyllä, kaikki jääkiipeilyvideot on kahlattu läpi.

Outoa, mutta liittyy varmaan siihen että kivahan sitä nyt on jääkiipeilyä fiilistellä kun tietää ettei oikeasti tartte lähteä pelkäämään. Saapa nähdä kun syksy koittaa ja kelit kylmenee niin todennäköiseseti sitä ollaan taas Espanjan lentoja etsimässä.

Muutenkin hauska huomata ettei uusien treeniohjelmien toteuttaminen vanhoilla hakuilla kiinnosta pätkääkään. Vetelin äsken pari leukaa hakuilla ja perseestähän se on jos nyt totta puhutaan. Siistiä suunnitella et miten tulis vahvaksi mutta se varsinainen duuni ei oo ihan yhtä siistiä.

No, auringonpaiste houkutteli onneksi ulos ja päätettiin käydä Vallbergetillä. Ihan hyvä reissu, aurinkoa paistoi siihen malliin että varmistamaankin pystyi ilman paitaa. Lisäksi haukkari tuntuu olevan iskussa, tai ainakin revin Vallbergetin vaikeimman reitin kruksiotteen irti. Voi tietty johtua siitäkin että meikälle jäi massakausi vähän päälle...Vallberget


Saralla eka kerta ulkona (ilman hakkuja)


Vallen 7a+ (tai oli ennenku innostuin chippailemaan)


Nykyään meidän perheessä työstetään samoja reittejä. Mä en oikein tiedä että tarkottaako se sitä että Anu on iskussa vai että mä en. Todennäköisesti molempia.


Isoimmat lihakset näyttäis olevan kaulassa?! No, oonhan mä puhunu paskaa ihan kiitettävästi


Taidekuva katosta, Bostadenin kämpät ei oo varsinaisesti ihan vesitiiviitä...