Monday, March 16, 2009

Umeå Total Boulder 2009

Ruotsalainen kisakalenteri seurailee hyvin pitkältä suomalaisia jälkiä. Tai sitten toisinpäin. Joka tapauksessa viime lauantaina (Pasila Openin kanssa samaan aikaan) järjestettiin Kinkkuboulder-henkinen tapahtuma. Eli tutulla kaavalla mentiin, 30-40 boulderongelmaa ja aikaa kolme tuntia.

Viime kerralla Thaimaan reissu esti kisoihin osallistumisen, muttä tällä kertaa oltiin mestoilla ja päästiin mukaan karkeloihin. Niin no, varsinainen kisailu jäi taaskin väliin, sillä kisojen puuhamies Linus pakotti viime hetkellä otetalkoisiin. Suurin osa ongelmista olikin sitten speedomiehen käsialaa. Vaikeita muuveja kun en pysty tekemään niin ongelmista tuli "pitkiä ja teknisiä". Eli just sitä pyllynpyöritystä. Tein jopa yhden "ilman käsiä"-reitin!

Osallistujamääräkin yllätti. 60-70 svedua kränkkäsi viimeiseen minuuttiin asti hikinauhat märkinä ja takatukat liehuten. Koska itse en voinut osallistua kisoihin, laitoin Anun hakemaan pokaalit kotiin. Ja ihan hyvin homma menikin, pieneksi yllätykseksi Anu julistettiin naisten voittajaksi ja sain BD:n köysipussin. Helmi homma.

Tai olisi ollut, ellei eräs huono häviäjä, tai tässä tapauksessa oikea voittaja olisi tullut valittamaan että hänellä oli enemmän pisteitä. No, niinhän sillä olikin, pistelomake oli vaan menny vahingossa miesten sarjaan. Sinne se horkka-lady olis kuulunutkin. No Anu oli sitten kakkonen taas oltiin ilman palkintoja...


Viimeisten reittien ruuvailua aamuhämärässä


Fredrik venyttelee salamavalojen loisteessa


Anu liskoilee katon rajassa


Jonas Wiklund, porno ruotsalainen mies


Jääkiipeilijä-Kallelta löytyy näköjään myös sormista voimaa


Topattavat kiven on kiva lisä muuten hieman ankeaan profiilivalikoimaan


Rasta-Jocke


Hans (oik) ehtii kuuntelemaan valmentajansa neuvoja kisaamisen yhteydessä


Anun antelias kaula-aukko lienee vaikuttanut tuomarien päätökseen


Falko rimpuilee katossa


Ruotsalaisen tippuminen naurattaa


Hans sai hermoromahtuksen


"Tämä lappu meneekin sitten miesten sarjaan..."


Anun 15 minutes of fame