Sunday, March 31, 2013

Carless, Gearless, Careless


In Flamesia piti jostain syystä vääntää jatkuvasti kovemmalle. Ehkä taustalla oli sekin, että olin juuri katsellut niiden Wacken 2012 keikan. Subbari takoi jo lähes häiritsevästi persettä, mutta huonosti kuului. Pakun moottori veteli viimeisiään, ja ääni oli sen mukainen, mutta en mä sitä sen enempää miettinyt, kyllähän pakun kuuluukin pitää vähän mekkalaa. Mulla meni myös hetki tajuta, että sivupeileissä näkyvä savu tuleekin omasta autosta.
Bussilla kotiinpaluu ei nyt varsinaisesti ollut mikään uusi kokemus, enkä oikein jaksanut liikaa huolestua tilanteesta. Paljubileet jäi tällä kertaa väliin, mutta niin kuin sanotaan, huonomminkin voisi asiat olla.

Borga on opettanut paljon, esimerkiksi sen, että ihan pelkkä ehjänä kotiinpaluu on aika v*tun jees, oli matkustustapa mikä tahansa. Väliaikainen autottomuuskin on korkeintaan perseestä, joskin korjaamolta tullut puhelu antoi viitteitä siihen suuntaan, että autottomuus saattaakin olla vähän pidempiaikainen tilanne.

"Korjaamonsetä päivää. Niin tästä sun autosta...no, et sä tästä ainakaan halvalla pääse. Ei me vieläkään tiedetä mitä kaikkea siitä on paskana, mutta aattelin nyt vaan kertoa, että halvimmillaankin tästä tulee tyyris keikka."

No joo, kyllähän mä vähän aattelinkin ettei sieltä varmaan sulake menny.

Btw... tietääkö joku, mistä saksasta (tai suomesta) saisi tilattua kunnostettuja tai max 100 tkm ajettuja moottoreita? Moottorin koodi on G9U 754. Saksan Ebaytä on jo ihmetelty, mutta jos jollain on hyviä kokemuksia jostain lafkasta niin vinkit on enemmän kuin tervetulleita!

Tän tekstin tarkoitus oli itse asiassa kertoa Korouoman jääkiipeilytapahtumasta, eikä mun auto-ongelmista. Sattuneesta syystä en siitä kirjoita, mutta käykääpä lukemassa Ossin juttu ralleista.

Autottomuudessa on muuten paljon hyviäkin puolia. Ei tarvitse paljon stressata että minne mennään. Me nimittäin nykyään mennään just sinne minne päästään. Boulderointikin on alkanut yllättäen houkutella, vaihtoehtona kun on sisäboulderointi iksussa. Onneksi ihan niin pitkälle ei kuitenkaan ole tarvinnut mennä.


 Ringkallen


 Jääkiipeily on ihan kivaa, mutta ei noissa graniittihalkeamissakaan mitään vikaa ole!


 Jostain syystä noista hemmetin kylteistä pitää joka vuosi ottaa kuva, tässä tän vuoden versio


 Taidekuva kirveestäMikko oppi jotain ruotsalaisista lähestymisistä


Prinssiä lainatakseni: Tää on kaunis paikkaMä muistan ku vuosi sitten katselin itsestäni kuvia ja yritin epätoivoisesti löytää "niitä pieniä selkälihaksia". Jonas muutti Espanjaan, mutta tänä vuonna vertailukohtana toimi Skinny-Mike


Arvaako muuten kukaan mistä Mikko on saanut lempinimensä?


Tadaa. Tais tulla taas pikku salaattikuuri.


Tänä vuonna ei tarvinu ottaa edes paitaa pois tajutakseen että talvibulkkaus on taas lähtenyt lapasesta. No sama se, en väitä että olisin yllättynyt. Jotain oon kuitenkin oppinut. Hakuilla kiivetessä painolla ei oo hirveesti väliä, mutta käyppä keväällä Niemiselissä, ei paljon naurata.


Niemisel


 Linus & Wild Thing 7a+


  Linus & Wild Thing 7a+


Linus liekeissä, ensi kerralla Daddy cool?


 Advanced toproping skills © Anu


Oululaiset toi pädin speedomiehen turvaksi © Mikko Mäkelä

 
 Mikko A Day in Lifen (8b) kimpussa


Reitin muuvit alkoi tosin mennä jo vähän kalajuttujen puolelle...