Tuesday, October 11, 2011

Haukkari-kalender 2012

Noni, sen verran on tullut toivomuksia Haukkarikalenterista, että vuodelle 2012 olis sellainen nyt tulossa. Kalenterin koko on A4, (tai avattuna A3, kuvat siis A4) ja kieli englanti. (tammikuu => January jne) Kuitenkin, johtuen sattuneesta ulkomaanreissusta, yritän tilata kalenterit jo hyvissä ajoin, eli toisin sanoen viikon päästä. Ja koskapa se on aika pirun vaikeeta tietää kuinka monta niitä nyt pitäis tilata, ni aattelin tehdä niin että otetaan tässä vaiheessa pikku ennakkotilaus.

Toisin sanoen jos nyt viikon sisällä laitat tilausta tulemaan niin saat kalenterin hintaan 20€, mikä siis on huomattavasti halvempi hinta kuin normaali 25€. Hintaan lisätään myös postikulut mikäli tarttee lähetellä.

Samaan pakettin kannattaa tietysti tilata myös Haukkari-Paita! Mikäli sisälläsi asuu pikku downgreidaaja, "Brave and Humble"-paita voisi kenties kuvastaa hienoa luonnettasi. Kokoja löytyy S, M, L ja XL, joista L-koko on Speedomiehelle (180cm/76kg) mukavan löysä, ei kuitenkaan mikään teltta. Sama diili, nyt 20€, myöhemmin 25€.


Postit Suomeen (ja muuallekin Eurooppaan), tuotteesta riippumatta:

1-2 tuotetta 5€
3-4 tuotetta 15€
5-9 tuotetta 20€
10 tuotetta tai enemmän => Speedomies maksaa postit.Tuotteet lähtee matkaan 1-2 viikon päästä ennakkotilauksesta


Elikkäs sellasta tällä kertaa, tilaukset osoitteeseen: korosuo(å)gmail.com


Perässä pari teaserikuvaa...

*******************************************************

Och samma på engelska.

It seems that it is time for a Haukkari-Calendar 2012. Size of the calendar is A4 (photos are A4) and it is in English. However, since it is pretty damn hard to know how many calendars I should order, I think it is time for a little pre-order.

So, if you order the calendar now (within a week) , you can have it in 200 kr which is a much cheaper price than the normal 250 kr. Postage will be added, if needed.

It is also possible to order a Haukkari-T-shirt. If there is a little downgrader inside of you, the "Brave and Humble" -T-shirt might be just for you :). Sizes are S, M, L, XL. Same prices as calendar, 200 kr now, 250 kr later.Postage within Sweden, regardless of product:

1-2 products 40kr
3-4 products 50kr
5-9 products 80kr
10 products or more => 0 kr.


Postage to Europe, regardless of product:

1-2 products 50 kr
3-4 products 150 kr
5-9 products 200 kr
10 products or more => 0 kr.

Products will be sent about 1-2 weeks after the pre-order.

Orders directly to korosuo(å)gmail.com
Haukkari-kalenteri


 
Miss January Kalle N.Miss July John N."Brave and Humble"-paita.