Monday, October 17, 2011

Förbeställning

Vielä viimeinen muistutus, ennakkotilaus lähtee huomenna (tiistaina) illalla, eli jos kalenteria tekee mieli, kannattaa nyt saman tien laittaa tilausta tulemaan. Mä tilaan niitä kyllä muutaman ylimääräisen, eli vielä ennakkotilauksen jälkeenkin niitä saa hetken aikaa, mutta otan tosiaan vaan pienen erän. Sen verran että saan ne varmasti marraskuun aikana myytyä. Joulu-tammikuun oon reissussa joten ennen sitä pitäis saada kalenterit pois jaloista. Ja helmikuussa alkaa sitten olla jo vähän myöhäinen ajankohta ottaa uutta painosta.

Eli jos kalenteri kiinnostaa niin nyt kannattaa tilata.

Mä otin vähän mittoja paidoista, jos helpottaa koon valitsemista:Hyvä idea muuten kuvata mustaa paitaa mustaa taustaa vasten. No ehkä tosta nyt tajuaa mitä mä oon mittaillu.

XL: Lev. 59 cm Pit. 79 cm
L: Lev. 54 cm Pit. 75 cm
M: Lev. 52 cm Pit. 73 cm
S: Lev. 45 cm Pit. 71 cm