Wednesday, December 29, 2010

Sista uppdatering 2010

Tässä vielä vuoden vikat päivitykset:
 

Haukkarin nettiosoite muuttui hieman eli nykyään se on Haukkari.net. Tosin vanha blogspot-osoite ohjaa samaan paikkaan eli silläkin homma onnistuu.
 

Kasvukäyrä on lähtenyt loivaan laskuun, mikä johtunee leukatreenien loppumisesta, mikä taas johtuu keskivaikeasta lihastulehduksesta vasemman siiven/ojentajan seutuvilla. En mä oikeesti tiedä onko se mikään lihastulehtus, mutta reppua en oo saanu kuukausiin selkään ilman kipua. Samoin valjaiden takimmaiset varustelenkit on yhtä tyhjän kanssa, koska mä en saa kättä niin taakse ja sanotaanko että ihan mikä tahansa alaspäin veto sattuu aika messevästi. Ja jostain syystä eniten kipua tulee just kun vetää isosta kahvasta alaspäin. Kalymnos ei juurikaan parantanut tilannetta, eikä toi jääkiipeilykään taida ihan hirveesti auttaa. Borkafjällin jälkeen on pidetty kiipeilystä pakkolepoa, jos se vaikka paranis ennen seuraavaa reissua. Salilla tosin on käyty joka toinen päivä ku se hemmetin 100 kg pitäis saada ylös. Mistä päästäänkin seuraavaan aiheeseen.
 

Eli eipä se 100 kg ole noussut. 97,5 kg meni heittämättä jo kuukausi sitten ja oonpa mä niinkin varmana ollu että oon sanonu kesken noston ettei tartte enää varmistaa ku tää on tässä. Ja hetkeä myöhemmin on sitten siirretty tankoa rintakehältä. No, huomenna otan vielä vikat yrkät ennen reissuun lähtöä.
 

(Edit: kyllähän se sitten nousi, aika viime tippaan jäi)

Bigwall-osasto on päivitetty. Viimeisimpinä tulivat mukaan Haulaus ja Jumarointi.
 

Galleriaan tuli pari uutta kuvakoostetta, eli Frankenjura ja Bohuslän 2009. Valokuvauksellisesti reissut oli yhtä tyhjän kanssa, mutta jos jollain nyt on tylsää töissä niin kait siellä saa aikaa kulumaan.
 

Loppuun vielä muutama kuva DIY-joulusta.


L-mallin Gaytereistä tuli XXL.Talvibulkkaus ei tule ilmaiseksi. Viime reissulla tajusin etten saa enää vetoketjua kiinni. 30 cm lisäpalallakin pussi on suht tiivis.Lisäpalan eristävyys on mallia "Tuksu"Uusia peckereitä saa viilalla.Mua on pitkään ärsyttäny ettei BD:n pikkurepussa oo paikkaa köydelle. No nyt on.