Monday, February 22, 2010

Skellefteå

Niemiselin reissun jälkeen pakkanen kiristyi ja yhtä jääkiipeilyreissua lukuun ottamatta kiipeilyt on hoidettu sisällä. Aika nappiin meni muuten sekin jääspedeily; 2 metriä jaksoin kiivetä puikkoa, raudat lähti irti ja päivän kruunasi kameran tippuminen pari metriä syvään puuteriin (ja on muuten siellä edelleenkin) Eli ei kuvia siltä reissulta.

Se jääkiipeilystä. Umeåhan on vähän niinkuin Ruotsin sisäkiipeilymekka, muotoseinääkin löytyy ihan naapurikylästä. Eipä aikaisemmin oo tullut mieleen että lähtisi ajelemaan 130 km sisäkiipeilyn takia, mutta jatkuva IKSUssa hajoilu ja -23 asteen pakkanen saivat tällä kertaa liikkeelle. Ja olihan tässä sekin hyvä puoli että Fredrik ja Elin hoitivat ajamisen joten sai kerrankin nukkua takapenkillä.

Reissussa oli pientä seuramatkailun makua, sillä Umeåsta lähti yhteensä yhdeksän taistelijaa liikellä. Jonas tietysti hajoili että on liikaa porukkaa ja halli täyttyy. Hehe, joo varmaan menee tukkoon yhdeksestä kiipeilijästä...

Paitsi että menihän se. Paikalla ei ollut muita kuin Umeån sankarit, mutta silti joutui jonottelemaan. Kiipeilyseinällä oli tasan neljä köysilinjaa, joista kaksi järkevän jyrkkyisiä. Yritä siinä nyt sitten saada palaa tukkoon kun reittejä jonotellaan samalla lailla ku kinkkubouldereissa.


Skellefteån muotoseinä


Linjat on äkkiä varattu


Fredrik puskee eteenpäin Space Cowboys mielessä


Anulla taas Wild Thing


Sofiellakin salettiin joku projekti Niemiselissä


Urban taas on kiivennyt Niemiselistä lähes kaiken, joten Skellefteån 7b:t on yhtä natinkia