Thursday, January 28, 2010

Lite mera vaneria

Uusi Boulderkeskus nousee hyvää tahtia. Tomi ja Teemu ovat nyt muutaman päivän vääntäneet aaltomuotoa, josta tulee aivan järjettömän hieno! Tie brainstormista paperille, paperilta tietokoneelle, tietokoneelta taas paperille ja siitä fyysiseksi jöllikäksi on yllättävän pitkä. Jarmo yritti useammankin kerran ehdotella simppelimpää tötteröä, mutta suhtauduin näihin taiteilijaa alentaviin ehdotuksiin kuin Lucas Spidermaniin: ”MUTTA KUN MÄ HALUUN SEN!”

Hommahan meni siihen että meikä ei suostunut jatkamaan töitä ennen kun macin näytöllä pyörivä 3d-hässäkkä oli millilleen oikea (tai millin sadasosalleen jos tarkkoja ollaan). Printatut piirustuksetkaan eivät olleet niitä ihan helpoimpia, mutta Puuseppä-Tomilla pysyy sirkkeli ihan kiitettävästi näpeissä. Levyjen välinen sauma on yleisesti ottaen ihan ok jos sitä ei silmällä erota.


Aaltomuotoa on vähän vaikea hahmottaa, edestä päin se näyttää laivan keulalta


Sivulta taas aallolta tai taivutetulta paperilta


Tässä kuva toiselta puolelta. Kuten näkyy, aalto on vielä vähän kesken. Seuraava levy tulee hieman släbiksi ja lisäksi sivuille tulee kantit


Tässä vielä edestä päin. Muoto tekee S-kuvion sekä sivuttain että syvyyssuunnassa


Ja tällainen piti sitten saada vielä tatin kylkeen. On muuten ihan messevän korkuinen katto, kun ottaa vielä huomioon että siitä tulee topattava :)