Monday, October 5, 2009

Diablo

Niin, Diablo jäi viime viikonloppuna ikävästi vaiheeseen. Niemiseliin oli siis aika lailla pakko lähteä. Lauantaiaamuna mittari näytti -4 astetta... no onpahan ainakin hyvä kitka.

Niemiselissä oltiin puoli kahdentoista aikoihin, pari astetta lämmintä ja aurinko paistoi. Polku oli vielä jäässä ja kieltämättä pieni epäusko kalvoi mieltä. Kalliolla oli kuitenkin jo lähetyssessiot täydessä käynnissä. Aurinko lämmitti kalliota niin paljon että ilman paitaa tarkeni kiivetä! Siis muutkin ku minä. Varmistajalla kannatti sen sijaan olla untsikka päällä, varsinkin varjossa tuli nopeasti kylmä.

No, äkkiä Diablon kimppuun. Viikon pakkolevon jälkeen reitti tuntui kieltämättä aika helpolta, mutta niinhän se yleensäkin tuppaa olemaan. Että tiukat reitit tuntuu helpolta silloin kun ne menee. Anukin oli iskussa; Wild Thing meni yläköydessä puhtaasti. Liidiyrkkää sitten ensi kerralla.

Niemiselissä näyttää downgreidaaminen olevan muotia, lähes kaikki 8a+:n reitit on tiputettu 8a:ksi ja 8b:t 8a+:ksi. Tuntuu että meininki on samanlaista kun Koivusaaren kivellä, helpoltahan esim "Munat" tuntuu kun sen on parikymmentä kertaa kiivennyt. Samoin kun Luleån kaverit tikkaavat samoja reittejä vuodesta toiseen niin alkaa greiditkin pudota. Eipä silti, Diablon (8a+ => 8a) downgreidaaminen oli varmaan ihan aiheellista.

The devil itself


Varmistaessa untsikka oli kova sana


Seinällä ruuhkaa


Jonas ja Bä bä vita lamm 8b. Fuck you too!


Koivu ruskassa


Palkintojuomaksi suomalaista olutta!


Paluumatkalla mökille, Rasta-Jocke ajoi...


Aamusauna on kieltämättä aika nannaa


Haukkari lahjoitti saunaan 20 litran ämpärin


8a-aamiainen


Ruotsalainen tehokkuus näkyy myös partiohommissa, puoli pulloa sytytysnestettä ja kaksi tohotinta! "Burn motherfucker, burn!"Kaksi hippiä


Syksy tuli Niemiseliin


Koski kuutamon valossa


Taidekuvia...


Saunan ikkunassa näkyi jotain ihme kirjoitusta...


No olipa ylläri


Jonaksen kotoa löytyi mielenkiintoisia vekottimia


Jammikone!


Paluumatka räntäsateessa