Wednesday, April 28, 2010

Lotteri

Uskomatonta mutta totta, Haukkarissa on julkaistu tasan sata blogikirjoitusta. Kuten sanottu, ei se laatu vaan määrä. Itse asiassa sehän ei mikään ihme ole että meikä jaksaa kirjottaa skeidaa, mutta se että porukka jaksaa seurata kirjoituksia on vähän hämmentävää.

Joka tapauksessa tätähän pitää nyt jotenkin juhlia, ja koskapa Speedomies on arpajaisten suuri ystävä (minkäköhän takia oon aina kisoissa mukana...) ni pidetäänpäs pienet Haukkari-arpajaiset! Ja mikäs olisikaan parempi arpajaispalkinto kuin VERKKIKSET!!

Kyllä! Joku onnekas saa erottisen alusasun ja lohdutuspalkinnoiksi tulee vielä muutama pari sukkia. Palkinnot sponssaa FinnSvala, kiitos sinne.

Ne jotka tuntee Speedomiehen tuntee myös verkkikset. (Ja tietää myös senkin että meikä on ollut kuumana näihin jo kauan ennen ku ko firman logo tuli sivuille.) Mutta niille joille kyseinen asukokonaisuus on tuntematon niin hehkutetaas vähän.

Eli kyseessä on polypropyleenistä valmistettu alusalus, joka toimii aika hemmetin hyvin. Viralliselta nimeltä Strestch Mesh verkkoalusasu on siis kerrasto, joka tulee ihoa vasten. Kun verkkisten päälle laittaa seuraavan kerraston, jää ihon ja välikerraston väliin ilmataskuja, jotka tietysti lämmittää ja siirtää kosteuden tehokkaasti iholta vaikka hikoilisikin. Mä käytän noita ympäri vuoden, toimii hyvin kesälläkin koska noi oikeesti hengittää. Itse asiassa mulla on tosi usein pidemmillä reiteillä verkkikset ja t-paita/shortsit, mutta sitten jos alkaa tuulemaan/satamaan ni isken kevyen tuulitakin päälle jolloin se verkkosysteemi alkaa tosissaan lämmittää.

Eihän noista voi olla pitämättä, sitä paitsi verkkikset jalassa voit mm.


Kiivetä El Capin (kesäkuussa)


Kiivetä Blåmannenin (helmikuussa)


Kruisailla DWS-kisojen karsintareitin


Voittaa Caven mestaruuden


Itse asiassa verkkisten ainoa huono puoli on hinta, eli ne on aika arvokkaat pelit. Toisaalta mulla on ollu verkkikset neljä vuotta aktiivisessa käytössä ja vieläkin on hyvässä kunnossa, eli hinta-laatusuhde noissa on kohillaan. Toisaalta, kun nyt on arpajaiset ni eipä siitä hinnastakaan tartte välittää. Aikasemmin mä väitin ettei noita voi saada käytössä haisemaan, nehän vähän niinku tuulettuu issekseen. Blåmannen tosin todisti että kyllä ne voi saada pesukuntoon viikossakin.

Palkinnot arvotaan blogia kommentoineiden kesken. Jatkossa voi muuten kommentoida ns anonyymisti eli et tartte mitään Gmail-tiliä tai muutakaan. Tietty se olis ihan kiva jos viestin perään laittais oman nimen, että tietää keneltä viesti on tullut. Tai jos se on liian jännittävää ni sitten joku nimimerkki. Kuitenkin jotain ni on helpompi vastata jos useampi kommentoi nimettömänä.