Monday, December 22, 2008

DjupVattenSolo

Tormattiin sattumalta Samuliin ja Saijaan jotka olivat Ton Sailla viimeistelemassa lahes taydellista rusketustaan. Paatettiin saman tien lahtea kokeilemaan DWS:aa eli SyvaVesiSooloa. Aika siistia puuhaa, vaikkakin ainakin itselle oli aikamoinen yllatys miten vaikeaa on hypata veteen vatsa kalliota vasten, eli ikaan kuin takaperin. Taytyy sanoa etta kovia jatkia ne jotka vetaa maksimimuuveja 15-20m korkeudessa. Jai sitten se David Laman 8b:n dyno kokeilematta...

Ruottalaisia alkoi virtaamaan Ton Saille siihen malliin etta katsoimme parhaaksi lahtea karkuun pohjoiseen, eli Chiang Maihin. Lahdimme Au Nangista klo 15 bussilla ja perilla oltiin seuraavana paivana klo 21.30. Vietimme matkan varrella myos pari tuntia Bangkokin markkinahelvetissa. On muuten aika haro paikka.

Nyt ollaan paivan verran kiivetty Chiang Maissa. Ihan kivaa kun saa vaihteeksi rauhassa kiiveta lahes tyhjilla seinilla. Reitit on paaosin helpompia kuin Ton sailla, mutta onhan taalla kuitenkin ihan mukavasti tuota 7a-7b-osastoa. Pienena miinuksena pitaa mainita lahestyminen kalliolle joka on noin 35km. Tosin sekin onnistuu helposti kimppakyydilla.


ps. Anun isolla haukkarilla voi nakojaan tehda muutakin kuin kiskoa pannukakkuja poskeen. Good Medicine 7a taipui saadyttoman helposti Anun kasittelyssa. Reitti meni puhtaasti jo tokalla yrkalla ylakoydessa ja heti peraan helpon nakoinen liidi auringonpaisteessa. Eetua lainatakseni: "Paisti on liekeissa"


Big Wave 6b, ehka kolmannella kp:lla



Anu rantabouldereilla



Saku tippuu



Saku 6b:lla, Samuli vaantaa tiukkaa 7a-kattoa



Anullakin nayttaa numerot kasvavan