Monday, June 11, 2012

Skinny Mike & nya leder

Skinny Mike pärähti perjantaina pikavisiitille. Koskapa Niemisel oli märkänä, päätettiin tehdä päiväreissu Rösåkseen. Siistiä että muutkin näkee Rösåksen, ja oli kiva saada vähän palautetta reiteistä. Mä oon tehny aika paljon duunia tuolla, ja välillä vähän harmittaa ettei jengi kiipeä siellä enempää.

Aluksi vedettiin lämppäreitä Ravinen-sektorilla, ja sitten siirryttiin Lilla väggenille tiukempien reittien pariin. Aikaisemmin Lilla väggenillä ei ollut mitään 7b+:aa helpompaa, mutta Anun uusi "Pastirol" 6b poistaa tän ongelman ja on aika pirun hyvä lämppäri.

Lisäksi Lilla väggenille on tullut pari uutta tiukempaa reittiä, joista toisen sain jo kiivettyä, ja toinen on avoin projekti. Vaikeutta projektilla on n. 8b:n verran, vaikka mistä noita tietää ennen kun on kiivetty.

Mä en oikein tiedä, että voiko sitä Rösåsta muiden puolesta hehkuttaa, mutta kyllähän se laiheliini tuntui olevan liekeissä. Mä taas olin liekeissä siitä, että mun vaa'an mukaan me ollaan Skinny Miken kanssa saman painoisia :)


 
Skinny Mike & Kundi 7b


 Anu & Den hårda starten 6c
© Mikko Mäkelä


Mike & Xylitol 7c
 © Anu Korosuo

 Anu & Pastirol 6b


Mike & Xylitolin vika katonylitys
 © Anu Korosuo
 Mun uusi reitti on aika jyrkkä, jos ei nyt ihan 90 asteen kattoa, ni eipä se paljon vajaakaan ole. 
© Anu Korosuo


 Vähän joutuu balleriinamuuveja tekemään. Olis kyllä jääny kiipeämättä jos huukit olis pitäny tehdä vasemmalla jalalla. © Anu Korosuo


Itse asiassa varsinainen kruksi tulee vasta katon jälkeen. Tiukkaa shittiä, vaikeutta 7c+ ja nimeksi tuli "Salmiakki" © Anu Korosuo

Mike & Xylitolin vika yrkkä
  © Anu Korosuo

Close but no cigar
 © Anu Korosuo


Illalla Eetun synttäreitä juhlimassa. Prinssi ei valitettavasti itse päässyt paikalle, mutta se ei juhlimista haitannut, oikeastaan päin vastoin.