Tuesday, December 14, 2010

Sundsvall Plastic Madness 2010

Blogissa pään aukominen näköjään kannattaa. Mähän kirjotin viime vuoden kisoista pienen jutun, ja yllättäen pienimuotoisia muutoksia oli tullut. Oli tunti enemmän kiipeilyaikaa ja mikä parasta, palkinnotkin oli ihan jotain muuta kun kenkäplankkia. Nättiä.

Umeåsta oli varsin runsas miehitys, lähes 30 taistelijaa. Mun kannalta se oli vähän huono, ku ne hemmetin boulderoijat sai tietty enemmän pisteitä. Kait sitä sisäboulderointia pitäis oikeesti ruveta harrastaa jos meinais kisoissa pärjätä. Tuloksia ei oo vielä tullu mut olin varmaan viides tai kuudes.

Anu sen sijaan kyllästy olemaan ikuinen kakkonen ja näytti miten sitä muovia puristetaan. (Nanna ei siis osallistunu kisoihin) Mä olin oikeesti vähän yllättyny, tais olla eka kerta ku työstettiin kisoissa samoja reittejä.

Micke taas voitti miesten sarjan suht ylivoimaisesti. Ainoastaan kymmenen parasta reittiä laskettiin, mutta jamppa kiipesi 20 vaikeinta. Ettei vaan kellekkään jääny epäselväksi who is the man.

Joka tapauksessa kivaa oli! Tack Sundsvall!

Sundsvall Plastic Madness 2010


 Alessandro vääntää katossa


Petra arpoo kantissa


Robert ihmettelee isoa pinchiä


Linus näyttää mallia


Tämä sininen reitti valittiin kisojen parhaimmaksi.


Ruuhkaa katossa


Epätoivoa kantissa


Paikallinen stara arpoo lähtöotteessa


Puolan vahvistus paljasti yläruumiinsa sveduille. Ei varmaan tarvi erikseen mainita ettei B-finaalissa ollut puutetta miesseurasta.


Gustavkin innostui, Ilmeestä päätellen Theresellä oli erilaisia toivoita miehen suuntautumisen suhteen.


Ai niin, ruotsin kisoissa ei oo dopingtestejä!


Vähän veikkaan ettei Linuskaan olis menny pissatestistä läpi


Itse asiassa Dag oli yksi harvoista selvin päin kisanneista. Puolen vuoden taukokaan ei näyttänyt hidastavan kuuluisaa synttärisankaria.


Linus hävisi Dagille yhdellä pisteellä, mahtaa harmittaa.


Hampus taas veti tyylipisteet kotiin


Eikä yritystäkään puuttunut!


Mä yritin pitkään keksiä et mitä ihmettä tää jätkä tekee, mutta ei oo aavistustakaan. Kiipeää jossain hemmetin koristepalmussa. Ei yllättäen myöskään kisan selviä osallitujia.


Mankkajäljistä päätellen Anu on ehtinyt kiipeilyn ohessa tehdä uusia tuttavuuksia.


Ja tuloksesta päätellen tämä uusi ystävä lienee kisan tuomari.