Sunday, December 6, 2009

Hemväggen

Tästä kun nyt on useampikin kysellyt niin laitetaans pari kuvaa kotiseinästä. Ei mikään elämää suurempi treenimekka, mutta kyllä tossa kädet tukkoon saa. IKSUhan on vajaan kilometrin päässä eli jos haluaa oikeesti treenata niin menee sitten sinne. Ideana tossa oli se että tehdään vaan yksi sileä profiili ja siihen sitten duunataan erilaisia siirrettäviä muotoja. Pari pikkumuotoa on nyt tehty, mutta kyllähän toi vähän kaipais sellasta "puolikas helkilöauto"-kokoluokkaa olevaa systeemiä.

Kun viime kerralla oli lähes 30 kiila-ankkuria ympäri huonetta, niin tällä kertaa on vain yksi katossa. Seinäkiinnitykset on 10 mm metallipropuilla. Ne on vähän helpompi ottaa veke sitten ku muutetaan. Kyllähän mä viimeksikin ne kiila-ankkurit katkoin ja lätkin nätisti sisään mut jostain syystä talonmies ei tykänny. Kaikki oli ok ku ne teki tarkastuskäynnin mutta kuukausi myöhemmin lähetti 450e laskun. Soitettiin perään ni äijä vauhkos että "Ei toi oo normaalia, ette te sisälle voi kiipeilyseinää rakentaa!" Vitun knapsu.

Niin joo, pari pientä päivitystäkin tullu Haukkariin; ensiksi se tärkein, eli joulukuun mitat on otettu. Noususuhdanne näyttää vähän laantuneen ja ikävä tosiasia on se että nykyään joutuu jo vähän vetää leukoja ennen mittausta.

Toinen pieni uudistus on Haukkari Channel. Eli kaikki Haukkarissa julkaistut videot löytyy nyt kätevästi yhdestä paikasta, heti kasvukäyrän alapuolelta. Aika näppärää. Channelista löytyy myös muita vanhoja klassikoita kuten "Läski-Olli ja Stuntman"


Kakkosneloset odottelee seinälle pääsyä


Lankut seinällä, reunimmaisesta näkee hyvin profiilin jyrkkyyden


Kehikko alkaa muodostua


Kakkosneloset on aluksi vain vähän alhaalta kiinni, pystyy paremmin mallailemaan levyjen kanssa


Levyt kiinni ja lisää tukipuita. Vanerilevyt on tasossa katon kanssa, mikä ei ole varsinaisesti se näppärin ratkaisu. Oletuksena oli tietysti se että levyt olisivat tasossa myös sivuseinan kanssa. Ihan kiva idea, mutta käytännössä vaatisi sen että ruotsalaiset asunnot rakennettaisiin suoraan.


Kiipeilyseinän taakse saa hyvin piilotettua loput vanerit


Pääty vielä umpeen, näyttää hyvältä ja tukee systeemiä


Pari uudenkarheaa boxia


Laatikot seinälle ja kränkkäämään