Saturday, January 10, 2009

Vilodag

Tamahan on vahan sellainen asia mista ei mielellaan kovaan aaneen huudella, mutta karu todellisuus on se etta myos speedomies perheineen viettaa silloin talloin lepopaivaa. Aaritapauksissa kaksi perakkain. (Nain pahasti ei tosin ole viela kaynyt talla reissulla...)

Lepopaiva tarkoittaa sita etta kyseisena paivana ei kiipeilla. Voidaan toki katsella kiipeilyvideoita, tai esimerkiksi lukea kiipeilylehtia. (tai kuten taalla, katsella muna pystyssa omia kiipeilykuvia nettikahvilassa) Varsinaista fyysista kiipeilysuoritusta pyritaan siis valttamaan lepopaivana. Usein kalliolla heiluminen lepopaivana aiheuttaa sen, etta lepopaivasta tuleekin aivan tavallinen kiipeilypaiva.

Vanhan uskomuksen mukaan lepopaivan jalkeen pystytaan kiipeamaan isompaa numeroa kuin ennen lepopaivaa. Tasta syysta myos speedomies viettaa lepopaivaa silloin talloin.

Lepopaivia tulee kuitenkin viettaa mahdollisimman harvoin, ja yrittaa jarkana niille paiville kaikenlaista ikavaa ohjelmaa, ettei hyvan kiipeilypaivan fiilis latistu illalla esimerkiksi ahdistavaan shoppailureissuun.

Niinpa lepopaivan lahestyessa speedomies haki mopedin vuokralle laheisen hierontapaikan vieresta ja yritti paivan aikana hoitaa mahdollisimman paljon kaikenlasta "pakollista paskaa".



Helvetin perkeleet lahdossa lepopaivan viettoon. Kyparat ja takit savy savyssa.


Elefanttifarmi



Elefantti. Huomatkaa minka kokoinen peli kaverilta loytyy. Levossa!


Karsa toi hatun


Elefantteja rivissa


Tata kaveria alkaa jo hieman vasyttaa turistelle pelleileminen



Nalka?


Elefanttipoikanen


Kaarmemies on pulassa kun mato hyokkaa


Speedomiehella kaarme sylissa. Tuntui kuolleelta lahnalta.


Kaarmemiehella Cobra kadessa


"Kiss of the Death". Oli hassua seurata esitysta anun kanssa kahdestaan kun pari muuta kaarmejamppaa hehkuttaa vieressa suu vaahdossa: "This is unbelievable!! This man is crazy!! He could die at any moment! He's so brave!!"


Boa. Tama kaveri syo kokonaisen kanan kerran viikossa.


Onneksi myrkylliset kaarmeet olivat visusti lukkojen takana.


Talla kaverille ei mene ihan niin hyvin. Ensin hakissa ja sitten boan kitaan.


Kangasostoksilla...



Thainyrkkeilya! Taytyy sanoa etta oli pieni pettymys huomata etta suurin osa illan esiintyjista oli noin 15 vuotiaita poikia. Oli huimaa odotella loppuillan "raskassarjalaisia", viimeiset 3 esiintyjaa ylittivat maagisen 50kg:n painorajan.


Lepopaivaan sisaltyi myos romanttinen iltakavely. (ei saatu heti TukTukkia)